fbpx

Servicii foto-video de top acum si in Arges. Camere DSLR, camere 360 de grade, camere subacvatice, drona.

SAMSUNG

Incepand cu luna mai 2019, biroul de consultanta Neagu Imobiliare Pitesti va aduce in atentie noi servicii in vederea promovarii proprietatilor ofertate spre vanzare sau inchiriere.

Astfel, ne mentinem pozitia de lider in inovatie si viziune, aducand spre dumneavoastra, in mod palpabil, tehnologii utilizare in tarile dezvoltate, in vederea promovarii proprietatilor imobiliare. Acum aveti posibilitatea sa achizitionati servicii de fotografie si video la o calitate exceptionala, expertii nostri fiind instruiti in utilizarea aparatelor foto de tip DSLR, a camerelor foto/video de tip 360 de grade, si a echipamentelor aero-purtate (drona).

Acum aveti acces direct la avantajele oferite de expresia „o fotografie face cat o mie de cuvinte”! Puteti beneficia in mod gratuit de toate cele de mai sus (fotografii la calitate profesionala DSLR, tur virtual – fotografii / video interactive 360 de grade, vedere de ansamblu a zonei cu drona) in cazul in care doriti sa colaboram in vederea vanzarii sau inchirierii proprietatii pe care o detineti (gratuitatea se acorda in anumite conditii). De asemenea, aveti acces la serviciile si produsele noastre de ultima generatie si daca va decideti sa ofertati singuri sau chiar ajutati de catre un alt specialist imobiliar, serviciile foto-video fiind contra-cost, fara nici un alt comision ulterior ascuns, platibile o singura data.

Exemplu de sedinta foto DSRL: http://www.neaguimobiliare.ro/property/neagu-imobiliare-pitesti-ultracentral-casa-lux-de-inchiriat

Exemplu de Tur Virtual (fotografii interactive 360 de grade): https://poly.google.com/view/7K0Ffbvngmu

Exemplu de filmare 360 de grade:
https://www.youtube.com/watch?v=6oYbfpa4QU8

Exemplu de filmare cu drona: https://www.youtube.com/watch?v=URLcoVqcv1k

Tarifele pornesc de la doar 150 lei, si pot ajunge pana la 650 lei, in functie de ceea ce anume solicitati. In acest sens, pentru o oferta concreta de pret, asteptam solicitarile dumneavoastra.

Vreti sa fiti inaintea tuturor? Vreti sa aveti cele mai mari sanse intr-o piata deja supra-saturata? Sunati acum! Asteptam solicitarea dumneavoastra cu drag!

0732 440 773 – office@neaguimobiliare.ro


Leave a Reply