fbpx

Stiai ca poti vinde un apartament sau o casa si singur, fara o agentie imobiliara din Pitesti? Normal ca stiai! 😊

Iata un sistem simplu, in 5 pasi, ce garanteaza rezultate in timp scurt:

  1. Evalueaza-ti casa, prin comparatia cu alte oferte de pe piata, valabile acum. Degeaba le compari cu ceva din iunie 2020 sau martie 2019. Aplica metoda comparatiei pe perechi de date recomandata de catre ANEVAR, si utilizata de orice Expert Imobiliar din Pitesti.
  2. Scrie un text clar, concis, dar complet. Corect gramatical si logic in exprimare.
  3. Realizeaza fotografii care sa arate cat mai multe dintre atu-urile casei. Aplica tehnicile profesionistilor (referitor la luminozitate, incadrare, dramatism).
  4. Posteaza pe toate site-urile de anunturi imobiliare vizibile in Pitesti (www.imobiliarus.ro de exemplu). Posteaza si pe Retelele de socializare si completeaza totul cu o filmare pe Youtube.
  5. Ia legatura cu o firma de productie materiale publicitare si comanda un banner “De Vanzare” pe care il vei monta la loc vizibil pe imobil.

Sau, poti sa stai linistit, sa te relaxezi, si sa lasi agentii imobiliari sa lucreze pentru tine. Cele de mai sus necesita cunostinte, experienta, timp si bani. Colaborarea cu o agentie imobiliara acreditata din Pitesti necesita o intalnire de 15 minute si un telefon in prealabil.

Daca te decizi sa vinzi singur, iti dorim “Succes!”. Daca te decizi sa iei legatura cu un agent imobiliar atunci agentia AZURA Imobiliare Pitesti te asteapta la telefon 0784 719 384. Avem un colectiv de profesionisti acreditati de catre Ministerul Muncii coordonat de unul dintre cei mai cunoscuti experti imobiliari din Pitesti, dl. Neagu Ciprian.

Spor la vanzare!


Leave a Reply