fbpx

1. Copyright

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Neagu Imobiliare sau de partenerii sai, este un proiect dezvoltat de agentia imobiliare Neagu Imobiliare, apartinand in totalitate al Neagu Imobiliare, detinatoarea brandului Neagu Imobiliare. Prin urmare, este interzisa reproducerea totala sau partiala a informatiilor de pe site si din baza de date, precum si preluarea pozelor, fara acordul prealabil al Neagu Imobiliare.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Neagu Imobiliare. Ne rezervăm dreptul de a actualiza continuu conţinutul site-ului, de a adăuga noi categorii, rubrici sau secţiuni şi de a modifica arhitectura acestui site fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.

2. Limitarea responsabilitatii

Informatiile prezentate pe site (fotografii, descrieri ale ofertelor, preturi etc) sunt cu titlu informativ, insa aceastea se doresc a fi cat mai exacte si mai conforme cu specificatiile reale ale ofertelor. Firma noastra face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul ofertelor modificate de catre client fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Erorile care se pot produce sunt fara voia noastra si, daca este posibil, acestea vor fi rectificate in cel mai scurt timp de la semnalarea lor. Neagu Imobiliare nu raspunde in cazul in care prin omisiune sau inexactitate, aparute pe acest site, se pot crea confuzii, in ciuda tuturor precautiilor luate pentru a evita acest lucru.

Conform cu legile in vigoare, neaguimobiliare.ro nu poate fi responsabila de neexecutarea sau executarea defectuoasa a ofertelor care s-ar datora clientului (lipsa informatiilor necesare sau prezentarea incompleta a lor etc.), actiunilor imprevizibile si insurmontabile ale unei terte persoane sau cazului de forta majora.

3. Garantie

In cazul in care considerati ca profesionalismul si serviciile prestate nu au fost satisfacatoare, va oferim Gratuitate la cea de-a doua colaborare. Voucherul de Gratuitate poate fi folosit oricand (nu exista limita de timp) si poate fi transmis si unei alte persoane spre utilizare. Voucherul poate fi folosit o singura data.

Pentru a beneficia de Gratuitate, trebuiesc indeplinite minim urmatoarele conditii: colaborarea initiala sa se fi facut in baza unui Contract; colaborarea initiala sa fi avut finalitate (vanzare-cumparare / inchiriere) si Brokerul sa fi emis Factura Fiscala, iar aceasta sa fi fost incasata; colaborarea Gratuita se va desfasura in baza unui Contract de Reprezentare cu clauza de Exclusivitate pe o perioada de minim 6 luni.

4. Confidentialitatea informatiilor

Informatiile completate de catre client au caracter confidential, clientul beneficiaza permanent de posibilitatea de a modifica aceste informatii iar ele vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. De asemenea, utilizatorul are oricand posibilitatea de a modifica informatiile furnizate, aceasta actiune se face prin contactarea unui reprezentant neaguimobiliare.ro.

.