fbpx

Pentru ca SUCCESUL este adus de schimbare, inovare si dezvoltare!

Anul 2020 a fost pentru toata lumea un an atipic. Indiferent de ce domeniu de activitate discutam sau factor decisiv in viata personala. A fost un an ca nici un altul de pana acum! Asa si la noi, in agentia imobiliara din Pitesti.

In Ianuarie 2020 am luat decizia profesionala de a ne alatura celei mai mari retele de profesionisti din lume, respectiv REMAX. Am avut cateva discutii cu reprezentantii REMAX Romania, am analizat piata imobiliara din Pitesti la acea data, si am observant oportunitatea ivita. Aveam ocazia sa facem ceva nou si deosebit in agentiile imobiliare din Pitesti. Zis-si-facut! Batut palma, semnat contractul, platit franciza…si…ST…..STOP! …in loc de Start!….. Pandemie, lock-down, restrictii, work-from-home, reticenta cumparatorilor de a mai accesa credite bancare sau a face upgrade la spatiul locativ existent.

Cu toate acestea, am mers mai departe cu viziunea noastra, de a face “imobiliare” ca-la-carte, in mod transparent, onest, fara conflict de interese. Ne-am zis ca daca dam inapoi si “facem ce-am facut si pana acum, primim ce-am primit pana acum”. Iar noi vroiam sa va oferim noutate, corectitudine si plus-valoare pe care sa o transferam catre voi, clientii nostri. Asa ca am mers ca la poker: All-In!

Si am fost All-In pana in Decembrie 2020 cand am facut din nou analiza rezultatelor, a pietei imobiliare din municipiul Pitesti judetul Arges, si a viitorului ce ne asteapta. Astfel am ajuns la concluzia ca putem servisa mult mai bine, la acest moment, clientii locali (vanzatori, cumparatori, proprietari, chiriasi) daca suntem mai aproape de ei in aceasta perioada ciudata, daca suntem mai flexibili si mai rapizi in a marketa si vinde sau inchiria. Astfel ca, tot ceea ce stiam incepand cu 2002 cand am intrat personal in imobiliare in Pitesti, impreuna cu ceea ce am acumulat profesional in anul 2020 de la cea mai mare retea mondiala de imobiliare, si cu experienta noilor colegi de echipa, absolut totul este pus la dispozitia Clientului nostru in acelasi pachet deja cunoscut printre agentiile imobiliare din Pitesti, numai ca sub adevaratul nume acum: AZURA Imobiliare Pitesti!

Multumim celor care au crezut in noi, multumim celor care nu au crezut si astfel ne-au ambitionat, dar in special MULTUMIM clientilor care au vazut in noi un adevarat partener si ne-au incredintat imobilele ce le aveau De Vanzare in Pitesti – apartamente, case, terenuri, spatii comerciale sau hale depozitare! Va garantam faptul ca singurul aspect din relatia noastra care se modifica este doar un nume. De restul veti beneficia in continuare 100%!

Daca nu ai fost clientul nostru in 2020, si esti curios despre ce vorbim noi aici, asteptam sa ne contactezi. Esti la un apel telefonic distanta de adevarati Experti in Imobiliare! In Pitesti 😉

Ai aici tot ceea ce iti trebuie:

In curand www.azuraimobiliare.ro

Echipa AZURA Imobiliare Pitesti

Leave a Reply