fbpx

 background-vector-real-estate-agent-417109-photo               In conformitate cu informatiile disponibile on-line, la momentul redactarii acestui articol nu sunt anuntate modificari importante in Codul Fiscal aplicabil in 2018, cu privire la Impozitarea Cladirilor in 2018.

Cladirile aflate in patrimoniul societatilor comerciale pot sa aiba utilizare Comerciala, Rezidentiala, sau Mixta. In functie de utilizarea fiecareia, valoarea de impozitare este calculata cu ajutorul unui  Evaluator Autorizat ANEVAR EPI. In cazul in care proprietar este o persoana fizica, obligativitatea de intocmire a unui Raport de Evaluare ANEVAR revine doar in cazul in care utilizarea este Comerciala sau Mixta.

Surse neoficiale anunta faptul ca exista posibilitatea de modificare a datei pana la care trebuiesc depuse Declaratiile cu privire la Valoarea de Impozitare a Cladirilor in 2018.

In cazul in care aceasta propunere se va aproba, consideram reeducerea datei la 31 ianuarie ar face ca si imposibila finalizarea in timp util a tuturor cererilor pentru Rapoarte de Evaluare Imobiliara ANEVAR cu scopul de a se calcula Impozitul datorat pe cladiri in 2018. Daca vreti sa fiti siguri ca aveti dosarul predat pana la 31 ianuarie, va recomandam sa ne contactati cat mai repede pentru emiterea unei oferte financiare si contractare serviciilor de Evaluare Imobiliara ANEVAR EPI.

Echipa noasta de Evaluatori Autorizati ANEVAR cu specializarea EPI ANEVAR (evaluarea de proprietati imobiliare) va sta la dispozitie! Cu siguranta avem o echipa experimentata si profesionista, gata sa va ajue la preturi corecte si in timp util!


Leave a Reply