fbpx

Incepand cu luna ianuarie 2019 am decis sa aducem mai multa claritate segmentului de evaluari imobiliare realizate sub egida ANEVAR, de catre experti evaluatori autorizati EPI, in conformitate cu Standardele de Evaluare a Bunurilor ANEVAR.

Atfel, va invitam pe canalul nostru de Youtube, unde veti gasi multe informatii utile, prezentate in limbaj popular, pe intelesul tuturor, in cadrul filmuletelor de 5-7 minute.

In cazul in care sunteti in plin proces de vanzare, cumparare, inchiriere, garantare credit bancar cu ipoteca, pe piata imobiliara din Pitesti (si oriunde in Romania, de fapt) este imperativ necesar sa parcurgeti aceste filmulete. Sunt destul de scurte incat sa se integreze in programul dumneavoastra zilniz, si destul de cuprinzatoare cu informatii cu adevarat utile.

Canalul Youtube il puteti accesa aici: https://www.youtube.com/channel/UCeshibTGLNW3h1Nm1WGd3UA?view_as=subscriber

Societatea Azura Advanced Consulting SRL este Membru Corporativ ANEVAR avand Autorizatia 0497. Realizam rapoarte de evaluare imobiliara si bunuri mobile (auto, echipamente, linii de productie, etc) ANEVAR pentru orice tip de bun (terenuri, case, apartamente, spatii birouri, spatii comerciale, hale, depozite, fabrici, hoteluri, pensiuni, autoturisme, utilaje, echipamente singulare sau integrate intr-o linie de productie, etc), si pentru orice scop (impozit primarie, garantare imprumut bancar ipotecar, vanzare, cumparare, inchiriere, reesalonare TVA, ANAF, despagubire, lichidare, executare, etc.

www.azuraconsulting.ro / office@azuraconsulting.ro / 0732.440773


Leave a Reply