fbpx

Construieste-ti o casa: primul joc interactiv din imobiliare

p_181169_760x420-00-65

Simulatorul-joc hailacasa.ro, disponibil si prin aplicatia Facebook apps.facebook.com/hailacasa, si-a propus sa educe publicul in privinta procesului construirii unei case de la temelii prin intermediul unui simulator folosindu-se pentru fiecare etapa parteneri si furnizori reali care sa ajute jucatorul cu solutii si sfaturi reale. Prin participarea la concurs, jucatorul este indemnat sa construiasca si sa exploreze cat mai multe case, astfel incat sa se familiarizeze cu cerintele fiecarei experiente in parte.

Pentru ca procesul sa fie cat mai real, pentru fiecare etapa a jocului s-au cautat parteneri si furnizori reali, cu experienta in domeniu, care sa vina cu solutii si sfaturi reale si cat mai utile.

In cadrul concursului, jucatorul este provocat sa parcurga in total 31 de etape, simulatorul Hai la Casa! reusind sa surprinda toti pasii pe care o persoana trebuie sa ii faca in viata reala pentru construirea unei case: 1. Credit ipotecar si credit de nevoi personale, 2. Rezidential, 3. Arhitectura, 4. Acte si Aprobari, 5. Pregatire Santier, 6. Fundatie si Structura, 7. Hidroizolatie, 8. Acoperis si Ferestre mansarda, 9. Zidarie, 10. Amenajare Mansarda, 11. Ferestre, 12. Vopsire Exterior si Termoizolare, 13. Instalatii sanitare si Incalzire prin pardoseala, 14. Tencuieli si Sape, 15. Compartimentare si plafoane, 16. Instalatii Electrice, 17. Instalatii Termice, 18. Finisaje Interioare, 19. Instalare Mobilier de Baie, 20. Finisaje Piatra Naturala, 21. Montare Usi, 22. Zugravirea Interiorului, 23. Imprejmuirea si pavarea proprietatii, 24. Inchiderea Santierului, 25. Mobilarea Interioara, 26. Dotarea cu Electronice si Electrocasnice 27. Inchiderea Contractelor de Furnizari de Servicii, 28. Achizitie Masina Noua, 29. Asigurare, 30. Petrecere de Casa Noua, 31. Casa Finita.

O casa mansardata, cu terasa si gradina amenajata, reprezinta premiul oferit in cadrul concursului-joc.