fbpx

Apartamente de vanzare in Pitesti – ce se cauta?

Bine v-am regasit!

Dorim sa va prezentam in continuare o analiza corect fundamentata cu privire la ceea ce anume se cauta in Pitesti, din punct de vedere imobiliar, analiza realizata de catre site-ul www.imobiliare.ro. Dintre apartamentele de vanzare in Pitesti, unde activeaza preponderant Biroul de Consultanta Neagu Imobiliare, sunt la mare cautare garsonierele, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere.

Apartamente cu 4 camere de vanzare in Pitesti sunt mai putine ca si numar de oferte, dar si din punct de vedere al solicitarilor cumparatorilor, asa cum se poate vedea din graficul de mai jos. Dupa cum se observa, cautarea in functie de numarul de camere din care este format un apartament de vanzare in Pitesti, este structurata astfel: 36.06% apartamente de vanzare cu 3 camere, 35.57% apartamente de vanzare cu 2 camere, 20.18% apartamente cu o camera / garsoniere.

1

Aceasta segmentare este una perpetua, diferente infime din punct de vedere al cifrelor existand de la o luna la alta, dar clasamentul ramanand in principiu acelasi. Concluzia: ca si in toata Romania de altfel, se cauta cel mai mult apartamentele de vanzare cu 3 camere, urmate indeaproape de apartamentele de vanzare cu 2 camere in Pitesti. De ce? Pentru simplul faptul ca ofera un confort mult mai mare decat o garsoniera, iar accesarea de fonduri de tip credit Prima Casa pentru achizitie presupun exact aceiasi pasi de urmat ca si in cazul unei garsoniere.

2

In privinta pretului de vanzare solicitat la vanzarea apartamentelor din Pitesti, cele mai multe cautari sunt pe segmentul 20.000-40.000 euro in proportie de 34.09 %, urmat de 40.000-60.000 euro, si pe locul 3 intervalul de pret 0-20.000 euro.

3

4