fbpx

Tombola Espressor Bosch Tassimo

Tombola "Espressor Bosch Tassimo"

Descriere campanie:

PFA Neagu I Ciprian acorda un premiu constand intr-un Espressor de cafea Bosch Tassimo. Clientilor ce se vor abona la newsletter-ul din cadrul website-ului www.neaguimobiliare.ro in perioada 14.02 (ora 00:00) – 31.03.2015 (23:59) vor intra in cursa pentru castigarea marelui premiu. Premiul se va acorda doar unuia dintre clientii abonati la newsletter in urma unei extrageri la sorti.

Se vor extrage 3 nume: 1 castigator si 2 rezerve. Castigatorul Nr. 1 are la dispozitie 48 de ore de la data afisarii pe website si retele de socializare sa revendice premiul. Daca acesta nu revendica premiul, este validat drept castigator Nr. 2. Daca nici acesta din urma nu revendica premiul in 48 de ore, este validat drept castigator Nr. 3.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru din cadrul website-ului si inscrie-te in cursa pentru castigarea unui Espressor Bosch Tassimo.

Marea extragere va avea loc pe data de 1 Aprilie 2015, urmand ca potentialul castigator sa fie anuntat prin intermendiul telefonului sau al adresei de email.

Inainte de a va inscrie consultati pagina de regulament a concursului sau detaliile premiului accesand unul din link-urile afisate mai jos.

Detalii Espressor Bosch Tassimo | Regulament concurs