fbpx

Stimate Doamne, stimati Domni,

Astazi dorim sa va aducem in vedere suportul si ajutorul pe care vi-l putem oferi prin intocmirea de Rapoarte de Evaluare Imobiliara ANEVAR (www.evaluari.online). Dosarele sunt realizate in conformitate cu Standardele ANEVAR in vigoare, iar semnatarii responsabili sunt Experti Evaluatori Autorizati pe segmentul EPI (evaluarea proprietatilor imobiliare).

Cu mandrie subliniem afilierea biroului nostru imobiliar din Pitesti la portalul www.evaluariprimarii.ro, site ce isi propune sa adune sub aceeasi umbrela experti evaluatori ANEVAR (EPI, EBM, EI, VE, etc) cu experienta in domeniu si un dosar profesional bun. Prin aceasta initiativa, orice client / proprietar / contribuabil poate sa beneficieze de consultanta (evaluari imobiliare EPI) si servicii de calitate, fara sa mai plateasca in plus pentru „brand”, asa cum se intampla in cazul societatilor mari de evaluare, societati care tot cu experti evaluatori locali lucreaza (bineinteles, recunoastem aportul, reputatia si experienta celor dinnaintea noastra in ceea ce priveste expertiza amplasamentelor industriale, complexe, avand in componenta cladiri specializate). Pentru un obiectiv „standard”, toate rapoartele de evaluare imobiliara trebuie sa indeplineasca exact aceleasi Standarde de Evaluare ANEVAR in vigoare. In principiu, serviciile si produsele livrate sunt comparabile in cazul acestor imobile nespecializate, de dimensiuni mici si medii.

Coordonatorul echipei, Ciprian Neagu, este Expert Evaluator Autorizat ANEVAR EPI si EBM (evaluarea proprietatilor imobiliare si evaluarea de bunuri mobile), activand pe segmentul de evaluari imobiliare inca din 2009. In decursul acestei perioade a avut onoarea sa colaboreze si sa coordoneze pe zona Arges si imprejurimi birourile locale pentru mai multe societati de evaluare recunoscute, si cu vechime: Darian DRS, Parker Lewis, Lero Advanced Consulting, Eusim Consulting, etc. Astfel, in urma miilor de rapoarte de evaluare imobiliara ANEVAR intocmite, va poate pune la dispozitie intreaga sa experienta acumulata, oferindu-va Rapoarte de Evaluare ANEVAR EPI la nivel calitativ corporatist, cu costuri rezonabile, „de provincie”.

Revenind la cazul „01 ianuarie 2016”, societatea noastra poate realiza Rapoarte de evaluare in vederea stabilirii impozitului conform Noului Cod Fiscal 2016, pentru Primarie. Evaluarea se realizeaza conform Standardelor de Evaluare ANEVAR 2015, conform Codului Fiscal, si indeplinind standardele si criteriile GEV 500-Determinarea valorii impozabile a unei cladiri.

Asteptam solicitarile dumneavoastra la numarul de telefon 0732.440773 sau pe adresa de email evaluari@neaguimobiliare.ro

Garantam confidentialitatea, profesionalismul si serviciile prestate!

PS: piata evaluarilor imobiliare este una libera la acest moment din punct de vedere al tarifelor. Fiecare consultant isi evalueaza experienta si bagajul profesional si isi seteaza propriul tarif, in functie de ceea ce are de oferit clientilor, intr-un interval general acceptat. Tinand cont ca intervalul de tarife practicate este, de exemplu, intre 350-450 ron / apartament, intre 600-850 pentru spatiu comercial mic, ce incredere puteti avea intr-un „coleg” ce solicita 150 ron / apartament sau 250 ron pe spatiu comercial? Retineti faptul ca diferenta la impozit este de 25 de ori daca aveti raport sau nu! De exemplu , la un spatiu de 100 mp, cu o valoare de impozitare calculata la 350 euro/mp, rezulta o valoare de impozitare de 35.000 euro. Adica un impozit de 70 euro~ 315 ron (0.2%) cu raport de evaluare imobiliara ANEVAR intocmit „ca la carte”, sau un impozit de 1750 euro~7875 ron (5%) fara raport de evaluare. Sau cu raport de evaluare intocmit defectuos. Daca vreti sa faceti un exercitiu de imaginatie, matematic, puteti considera declararea raportului de evaluare anulat/inadecvat de catre Primarie dupa 2 ani. La cei 7875 ron adaugati si penalitati si dobanzi! Pentru un simplu apartament/spatiu de 35.000 euro, si pentru ca s-a lucrat cu cel care era mai ieftin. Alegerea va apartine: platiti 250-300 ron si lucrati cu cel mai ieftin, iar apoi riscati 10.000 ron penalitati, sau platiti pretul corect al pietei, si aveti numai de castigat! Acum este unul din putinele momente din viata cand nu e cazul sa va zgarciti. Riscurile sunt mult prea mari pentru a putea fi acceptate pentru o diferenta relativ infima de bani.

O ultima precizare, retorica: v-ati trata de o boala grava la medicul cel mai ieftin, ce nu are cabinet, halat, iar consultatiile si tratamentele le realizeaza pe strada dupa ce termina programul de serviciu, din alt domeniu?…


Leave a Reply