fbpx

Cei ce se aseamana, se aduna. Asa si in imobiliare, liderii lumii tot timpul se vor alia cu liderii locali. Iar cand „planete se aliniaza”, simti ca este timpul ca viziunea ta sa prinda contur. Asa ca, DA, vom crea in Pitesti cel mai mare birou de consultanta imobiliara. Vom fi agentia Nr. 1 in Pitesti si judetul Arges. Vom avea cea mai mare echipa, cele mai actuale instrumente profesionale, si cei mai multumiti clienti! Pentru ca, pana la urma, noi chiar credem in motto-ul biroului REMAX Azura Pitesti: „Lucrez cu cei mai buni!”. Cum adica? Pai:

  • Clientul lucreaza cu cei mai buni Agenti
  • Agentii lucreaza cu cel mai bun Broker si cei mai buni clienti
  • Brokerul lucreaza cu cel mai bun Brand global!

Asa ca, daca te-ai plictisit de rutina, descoperă aventura 24/7 !
Echipa RE/MAX este în continuă creştere – în România, în Europa şi în lume!
Dacă eşti o persoană cu spirit antreprenorial şi te afli într-una din următoarele situaţii:
– locul de muncă actual nu-ţi mai oferă motivaţie
– vrei să fii propriul tău şef
– îţi doreşti un program flexibil
– doreşti să intri într-un business cu potenţial nelimitat,
atunci, eşti candidatul perfect!
Alatură-te echipei RE/MAX în unul din cele peste 20 oraşe în care suntem acum prezenţi – este momentul schimbării pentru tine! Sansa ta este in Pitesti, alaturi de echipa Neagu Imobiliare.
Aplică acum pentru o cariera de succes în imobiliare!

Sunt disponibile 4 posturi de Agenti Imobiliari, care stim ca se vor ocupa repede, asa ca nu ezita. Experienta nu este necesara, dar auto-motivarea, pro-activitatea si dorinta de dezvoltare continua sunt criterii eliminatorii. Posturile sunt in regim de colaborare, nu angajare. In acest fel, veniturile tale sunt efectiv Nelimitate! Iti punem la dispozitie tot ceea ce ai nevoie ca sa reusesti: cel mai mare brand imobiliar pe plan global (REMAX), un supervizor cunoscut si recunoscut pe plan local (Ciprian Neagu), o platforma unicat in Romania pentru promovarea ofertelor, gestionarea clientilor si dezvoltare personala proprie. Tot ceea ce trebuie este sa vrei!

Ne poti trimite CV-ul tau insotit de o poza actuala pe adresele de email: office@neaguimobiliare.ro, azura.pitesti@remax.ro

Mai multe informatii aici: https://info.remax.ro/agenti

Te asteptam cu drag sa fim „cei mai buni” impreuna! 🙂


Leave a Reply