fbpx

Salutare si sper ca Bine te-am gasit!

Lasand la o parte toata nebunia si cumparaturile de acum 2 saptamani, la noi in Romania toata agitatia si panica provocate pe plan global, inca nu a ajuns la apogeu. Dar cand va ajunge, cum va afecta acest aspect piata imobiliara?

In cazul in care vinzi sau aveai de gand sa vinzi o proprietate, ei bine trebuie sa intelegi ca nu se mai aplica aceleasi reguli ca pana acum. Cu siguranta, nici tu ca vanzator, nici ceilalti ca si cumparatori, nu mai au disponibilitate sa mearga la multe vizionari. Toata lumea se fereste de toata lumea, sa punem mana pe cat mai putine usi si clante, sa ne calce pe covor cati mai putini straini.
Asta inseamna ca vom avea mult mai putini cumparatori. Cum rezolvam? Pai raspunsul e simplu: prin digitalizare si realitate virtuala. Personal activez in 3 segmente ale pietei, respectiv Evaluari Imobiliare ANEVAR, Intermedieri imobiliare – agentie (REMAX), si fotografie imobiliara. Si am solutia la toate serviciile, si ti le spun imediat:

1. Evaluari imobiliare. Daca ai nevoie de o estimare a valorii de piata a apartamentului tau, intra Simplu si Rapid pe www.evaluari.online. Iti creezi cont, completezi datele apartamentului, si in 24 de ore ai evaluarea. Fara deranj si risc la tine acasa.
Link site: https://www.evaluari.online/

Tarif: 250 lei / evaluare online de apartament

2. Agentie imobiliara. Ca sa poti in continuare avea potentiali cumparatori, si chiar vizitatori, dar virtuali, utilizeaza fotografia interactiva 3D, sau 360 de grade. In Pitesti te putem ajuta noi cu o prezentare de acest gen, la www.neaguimobiliare.ro . Vine un specialist de la noi, realizeaza documentarul fotografic, dupa care iti trimite un link. Aici online, oricarei persoane ii vei trimite acest link, va avea posibilitatea sa iti viziteze casa, de la el acasa 😉 pentru restul tarii va recomand reteua imobiliara REMAX.
Exemplu Tur Virtual: https://poly.google.com/view/7K0Ffbvngmu

Tarif: 100 euro / imobil. GRATUIT in cazul contractarii unei vanzari/inchirieri in termeni de Reprezentare Exclusiva cu biroul nostru de consultanta imobiliara.

3. Fotografia imobiliara. Stii si tu ca si mine faptul ca 1 fotografie face cat 1000 de cuvinte. Daca nu vrei ca un fotograf profesionist sa iti intre in casa, si ai la indemana un telefon sau un aparat foto, realizeaza singur mai multe fotografii pe care ni le poti trimite pe email/whatsapp spre editare. Le primesti tot electronic si le utilizezi in cadrul anunturilor tale.
Exemplu fotografiere / editare: http://www.neaguimobiliare.ro/property/neagu-imobiliare-pitesti-ultracentral-casa-lux-de-inchiriat

Tarif: 50 euro / imobil (maxim 20 de fotografii)

Serviciile de mai sus sunt disponibile atat proprietarilor cat si profesionistilor din domeniul imobiliar.

Contractare si plata. In cazul evaluarilor imobiliare plata se realizeaza direct pe site cu cardul. In cazul Turului Virtual plata se poate realiza cash la vizita sau prin virament bancar (OP). Pentru editarea fotografiilor plata se va realiza prin virament bancar (OP).

Pentru mai multe detalii: office@neaguimobiliare.ro, 0732 440 773

Succes!


Leave a Reply