fbpx

In piata imobiliara din Pitesti judetul Arges, mai ales pe segmentul de apartamente, sunt foarte multe oferte de vanzare postate direct de catre proprietari. Chiar gasim in cadrul anuntului sintagma „exclus intermediari”.

Perfect! Fiecare isi analizeaza situatia personala si se decide asupra prioritatilor: unii proprietari au prioritara suma de bani care le ramane dupa vanzare, altii doresc sa castige timp liber si atunci lucreaza cu agentii imobiliare din Pitesti Arges. Cele doua nu se exclud: exista si vanzatori care raman cu mai multi bani lucrand cu un agent imobiliar acreditat. Cum? Simplu! a fost consiliat si indrumat corect cu privire la pret, tehnici de prelucrare si strategii de ofertare.

Pentru acei vanzatori care totusi doresc sa aiba succes pe cont propriu, Ciprian Neagu (Broker Imobiliar, Evaluator Autorizat ANEVAR, Fotograf Imobiliar) a demarat un proiect ce consta in tutoriale simple, usoare, dar cu efect mare si de impact! Astfel, va invitam sa vizionati mai jos prima serie, respectiv cea de Estimare a Pretului initial de Vanzare.

In „jungla” si „inflatia” de oferte imobiliare de astazi, ai la indemana cea mai simpla, rapida si sigura metoda ca sa iesi in evidenta: pozitionarea in mod corect a pretului de oferta comparativ la intervalul de piata pe care doresti sa vinzi. Toti cumparatorii, dar absolut toti, se documenteaza, prospecteaza si analizeaza ofertele cu ajutorul „principiului substitutiei” – nimeni nu va plati pe un bun sau serviciu mai mult decat costa un alt produs/serviciu similar ca si utilitate.

In acest tutorial vei invata: 1. cine sunt si de ce am dreptul sa te invat 2. sursele de informatii corecte, obiective (nu vecinul, mama, colegii, etc) 3. uneltele gratuite de care nici nu stiai ca dispui 4. cum sa realizezi o analiza rapida si corecta 5. cum sa sintetizezi toate informatiile in mod elegant si usor de analizat 6. exemple clare de calcule; cum sa gandesti fiecare ajustare 7. cum sa analizezi rezultatele si sa tragi concluziile pertinente. Suna interesant? Urmareste toate cele 4 episoade 😉

www.evaluari.online, www.neaguimobiliare.ro, www.azuraconsulting.ro, www.remax.ro

SUCCES!


Leave a Reply